Miért érdemes online vásárolni? borítókép

Miért érdemes online vásárolni?

2018 December 27

Tudjuk, tele van a padlás a netes vásárlás előnyeinek sulykolásával…

Mi most mégis összeszedjük Nektek, mik azok a legfőbb okok, amiért sokkal jobb döntés webáruházat választani, hogy beszerezhessük a hőn áhított holmikat.

 

De először egy kis statisztika…

 

Évről-évre egyre több ajándékot rendelünk az interneten, a tavalyi évben a karácsonyi bevásárlás felét már online intéztük. Átlagosan több, mint 23.000 Ft értékben pakoltuk tele virtuális kosarunkat, elsősorban könyvekkel, illetve háztartási kisgépekkel. Túlnyomó részben inkább a netről rendeltünk számítástechnikai eszközöket és gyerekjátékokat is.

 

Egyre népszerűbb az élmények – üdülés vagy wellness hétvége – ajándékozása is. Az ilyen jellegű meglepetéseket az esetek 91%-ában szintén az interneten szerezzük be, ahol különféle csomagokat érhetünk el egyszerűen, és sokszor igen kedvezményesen.

 

És akkor pontosan, miért is olyan népszerű az internetes vásárlás?

 

Hazánk legnépszerűbb online aukciós házának felmérése szerint főleg a kényelem miatt választjuk a virtuális üzleteket, ami nem csoda, hiszen az online vásárlás sokkal csábítóbb, mint a rohangálni a túlzsúfolt plázákban.

Gondoljunk csak bele, mennyi időt és energiát tudunk megspórolni, ha az otthon melegében, a kanapénkon ülve választhatjuk ki a Premium Fashion webshopban a legtrendibb, megmenőbb cuccokat?!

 

Fontos döntési szempont az ár-összehasonlítási lehetőség is, amelynek segítségével kedvezőbb árakkal és szélesebb választékkal találkozhatunk.

Pár kattintással azonnal rábukkanhatunk, melyik webáruházban tudjuk ugyanazt a terméket a legolcsóbban megvenni.

A Premium Fashionön minden terméket outlet áron lehet megvásárolni, emellett állandó akciók keretén belül mindig más-más termékkategóriára tesszük ki a ’sale’ feliratot, amiről folyamaton értesítjük vásárlóinat, követőinket.

 

Ugye Veletek is előfordult már, hogy olyan darabra bukkantatok egy adott webshopban, amit egy boltban nem, vagy csak elég nehézkesen találtatok volna meg? Még egy pluszpontot beírhatunk a netes vásárláshoz, hiszen a termékkereső funkciókkal pár másodperc alatt bármit megtalálhatunk.

A premiumfashion.hu webshop felépítése lehetővé teszi, hogy egyszerűen, pár kattintással bármit megtaláljunk.

 

Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy online vásárlás esetén házhozszállítást is kérhetünk.

Mi választhatjuk ki azt is, hogy készpénzben fizessünk a csomag átvétele során, esetleg előre utalással, vagy online történjen a fizetés. Nálunk természetesen bármelyik fizetési módot választhatjátok, amely tovább növeli a kényelemérzetet.

 

Ha nem megfelelő a megvásárolt termék, lehetőségünk van cserére, vagy ha ezt nem szeretnénk, akkor pénzvisszafizetésre is. Amennyiben, ha ránk esik a választásotok, és nem lennétek megelégedve a rendelt áruval, nem kell heteket várnotok az ügyintézésre, mert nagyon gyorsan, rugalmasan kezeljük ezeket a kérdéseket!

 

A Premium Fashion az online vásárlás összes előnyét ötvözve azt a célt tűzte ki, hogy a legnépszerűbb divatmárkák legütősebb darabjait rendkívüli áron, a lehető legrövidebb időn belül meg tudjátok kaparintani!

 

Kövessetek bennünket a facebookon és az instán is, ahol tájékozódhattok az újdonságokról, legfrissebb akcióinkról is!




Árkalkuláció és Foglalás