Tippek a nagy tavaszi gardróbfrissítéshez

2019 March 18

Itt a tavasz, érdemes szétnézni a szekrényekben, mik azok a holmik, amikre már egyáltalán nincsen szükséged, és mik azok, amiket feltétlenül be kell szerezned ebben a szezonban!

 

1.Nincs helyük a polcodon azoknak a ruciknak, amiket már legalább két éve nem vettél fel!

Ezt eldönteni nem egyszerű – gondolnád magadban -, mert gyakran előfordul, hogy egy-egy régi, divatos darab visszatér az aktuális trendbe, de ne felejtsd el, hogy a visszatérő divat mindig eltér kissé a régitől. Tehát, ha vannak designer darabjaid, amik már tíz éve a szekrényedben porosodnak, ideje tőlük megszabadulni!

Azoktól a ruháktól is meg kell válni, amiket azért nem hordasz, mert kiszakadtak, kinyúltak, vagy színüket vesztették. Úgysem fogod már őket megjavíttatni!

 

 

2.Ha sikerült kiszelektálnod, mire van szükséged és mire nem, jól gondold meg, hogy mit kezdesz velük!

A kinyúlt, kiszakadt pólókat akár félre is teheted, jó szolgálatot nyújthatnak egy nagytakarításnál.

Amik viszont jobb állapotúak, csak már nem megfelelőek a számodra, értékesítheted is őket, vagy ami nemesebb cselekedet, tovább is adhatod a rászorulóknak, hiszen nagyon szép gesztus segíteni a szegényebb családokon!

 

3.Milyen szempontokat vegyél figyelembe az új cuccok vásárlásakor?

  • Természetesen képben kell lenned az aktuális trendekkel, de ez viszonylag egyszerű, hiszen, ha szétnézel a Premium Fashion oldalán, rögtön a legújabb, legmárkásabb darabok fognak rád köszönni.
  • Az is nagyon fontos, hogy be tudd illeszteni a ruhatáradba az új szerzeményt, mert bár, ha hirtelen felindulásból megveszel pár holmit, lehet, hogy újdonság lesz egy felvétel erejéig, de hosszú távon szinte biztos, hogy nem fogod szívesen hordani.
  • Igyekezz mindig komplett szetteket vásárolni, de ha ez nem megoldható, jól gondold át, hogy melyik meglévő ruhádhoz tudod társítani a frissen beszerzettet.
  • Helyezd a hangsúlyt az alapdarabokra! Sosem lőhetsz mellé egy jó szabású farmernadrággal, egy menő bőrdzsekivel, vagy egy cool tornacipővel!
  • Mindig a stílusodnak, testalkatodnak megfelelő ruhákat, cipőket vásárolj! Testünk folyamatosan változik, könnyen előfordulhat, hogy ami tavaly még jól állt, idén már nem fog magadon tetszeni.

 

 

Kövesd a Premium Fashiont, hiszen nálunk mindig trendi, márkás dolgokat találsz, emellett folyamatos stílustanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, követőinket!




Árkalkuláció és Foglalás