Swarovski Gently Square Bracelet 5276323

-30%

Swarovski Gently Square Bracelet 5276323

Gyártó: Swarovski


Cikkszám: 5276323


19490 13643 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Swarovski

Daniel Swarovski 1862-ben született a mai Csehország területén, azon a vidéken, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia egyik legfontosabb üveg- és kristályüveg készítő központja helyezkedett el. Swarovski 1895-ben alapította meg a ma is ismert cég elődjét, sógorával Franz Weis-szel és Armand Kosmannal. A cég a Daniel Swarovski & Co. nevet kapta. Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet.

A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a Swarovski márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékeket, kiegészítőket készítő vállalat. A választék igen széles, a dísztárgyaktól az ékszereken, órákon és a Disney figurákon át a pendrive-okig terjed. Manapság a legmeglepőbb tárgyakat “öltöztetik fel” Swarovski kristályba a fülhallgatóktól a porszívókon át a Mercedesekig.

A cég fennállásának kezdeti időszakában más ékszerkészítő cégeknek állított elő ékköveket, de 1976-ban létrehozta első dekoratív kristályfiguráit, melyek sikere azóta is töretlen, Silver Crystal néven. Az első ékszerkollekciót 1977-ben bocsátották ki az Egyesült Államokban, majd tizenkét évvel később Angliában, és Európa többi országában is megjelentek.

Árkalkuláció és Foglalás