A 2019-es ősz legtrendibb ékszerei

2019 August 15

Tavaly hihetetlen menőnek számítottak a hatalmas ezüst és arany függő fülbevalók. Ugye Neked is lapul egy-egy ilyen darab az ékszerdobozodban? Ne selejtezd ki őket véletlenül se, de idén más lesz reflektorfényben. Máris mutatjuk, mik lesznek az őszi szezon kedvencei!

 

1. Színes, apró, finom nyakláncok

 

 

A kisebb darabok önmagukban is megállják a helyüket, de a nyakláncok rétegezése is ütős, még az egyszerűbb szetteket is könnyedén feldobják. Színes, fényes, csillogó… Minden jöhet!

 

 

2. Fülpiercing

 

Nagyon trendinek számít 2019-ben a piercing, de csak a fülben! Különböző méreteket és fazonokat is kombinálhatsz a feltűnőbb hatás kedvéért.

A nyelv- és szájpiercingeket viszont felejtsd el!

 

 

 

3. Charmok

 

A névmedál idén nem fog hódítani, viszont a charmok annál inkább! Ezeket a nyakláncodra, vagy a karkötődre könnyedén fel tudod akasztani. Minden kis charm egy kedves emléket idéz fel, ezért is imádjuk őket annyira!

 

 

4. Feltűnő gyűrűk

 

Ahogyan említettük, nyakláncokból most érdemes kisebb darabokat választani, azonban gyűrű téren nincsenek korlátok! Minél feltűnőbb, annál jobb a style!
Arra viszont ügyeljetek, hogy feltűnő gyűrűhöz nem vegyetek fel karakteres karkötőt. Érték a mérték! ;)

 

 

A Premium Fashion webshopban mindig az aktuális trendnek megfelelő darabokat találjátok! Gondosan ügyelünk arra, hogy válogatott, kiváló minőségű, fantasztikus termékeket tárjunk Vásárlóink elé.

Nézzetek szét, nem fogtok csalódni! 

 




Árkalkuláció és Foglalás