Stella Mccartney Cynthia Plaid Print Shorts

-50%

Stella Mccartney Cynthia Plaid Print Shorts

Gyártó: Stella Mccartney

Anyag: 100% Pamut


Cikkszám: 496184skjc21461


9490 4745 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Stella Mccartney

Stella McCartneyt 12 éves korában kezdte érdekelni a divattervezés, amikor elkészítette élete első dzsekijét. Három évvel később már Christian Lacroix műhelyében gyakornokként annak első kollekcióján dolgozott. A londoni Central Saint Martins College of Art and Design-ban tanult divattervezést az 1990-es évek elején. Vizsgakollekcióját 1995-ben szupermodell barátnői, többek között Naomi Campbell és Kate Moss mutatták be. A teljes kollekciót megvette a londoni Tokio butik. A vegetariánus és állatvédő Stella McCartney nem használ szőrmét vagy bőrt a ruháihoz. 
 
1997-ben Stella McCartneyt kinevezték a párizsi Chloé divatház vezető tervezőjévé, ahol Karl Lagerfeldet követte ebben a pozícióban.Stella McCartney kapta a VH1 tévécsatorna és a Vogue magazin közös „Az év divattervezője” díját 2000-ben, amit apja adott át. Ugyanebben az évben esküvői ruhát tervezett Madonna számára.
2001-ben, McCartney otthagyta a Chloé-t, hogy csatlakozzon a Gucci házhoz, amin belül saját luxuscikk-vonalat tervezett. 2004-ben kezdődött hosszú kapcsolata az Adidas céggel, amely számára „Adidas by Stella McCartney” márkanévvel tervez sportruhákat és táskákat.
 
2005-ben a H&M üzletláncnak tervezett ruhákat és kiegészítőket. A vonal darabjait gyakorlatilag a boltokba kerülés napján elkapkodták, mivel a ruhák nagyon hasonlítottak Stella luxuskollekciójához.
2008 februárjában került piacra az új-zélandi Bendon cég számára tervezett fehérneműkollekció.
 

Árkalkuláció és Foglalás