Mandarina Duck Joy Eco Handbag

-40%

Mandarina Duck Joy Eco Handbag

Gyártó: Mandarina Duck

Anyag: 100% Bőr


Cikkszám: p10qrt03206


37990 22794 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Mandarina Duck

A Mandarina Duck első kollekciójával, a UTILITY-vel 1977-ben meglepetésszerűen robbant be a piacra. Az olasz márka bőrtermékek és utazótáskák gyártásával szerzett hírnevet. Céljuk a stílus új dimenzióinak felfedezése volt, egyedülálló szín-és formavilág megalkotására törekedve alakították ki egyedi arculatukat. Szokatlan anyagok kombinálásával, meglepő részletekkel és különleges formákkal olyan táskákat terveztek, melyek egy csapásra férfiak és nők kedvenceivé váltak.

A márka tervezői mindig a szépség és praktikum közötti tökéletes egyensúly megteremtésére törekedtek. A Mandarina Duck az innováció és az olyan hagyományos értékek, mint a kreativitás, az intelligencia, a megbízhatóság és a nagylelkűség mellett tette le a voksát. A Mandarina Duck szokatlan anyaghasználata, hosszan tartó minősége és részletgazdag tervezései segítették elérni azt a kultikus státuszt, ami megalkotása óta övezi a céget.

A Mandarina Duck a tökéletes partner a huszonegyedik század utazóinak, napjainkban a táskák és bőröndök mellett, már napszemüvegeket és parfümöket is kínál.


Árkalkuláció és Foglalás