Gant Woman Sweatshirt

-25%

Gant Woman Sweatshirt

Gyártó: Gant

Anyaga: 90% Pamut 10% Poliészter


Cikkszám: 4204602


17990 13493 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Gant

A Gant története csaknem 100 esztendőre, egész pontosan 1914-ig nyúlik vissza, amikor is az alapítóatya, Bernard Gant átlépte az Amerikai Egyesült Államok határát. A tulajdonképpeni kezdetek a Gant történetében azért ennél egy kicsit későbbre tehetők, Bernard ugyanis 1927-ben rukkolt elő első férfi ingjeivel, melyek a sportos amerikai életstílus márka későbbi sikerét is megalapozták.

Sőt, a márka a Gant nevet a család után igazából csak az első világháború lezárulását követően, 1949-ben vette fel, ekkor látták ugyanis elérkezettnek rá az időt, hogy az uniformisoktól kellőképp megcsömörlött fiatal férfiak a lezserebb, de mégis kifinomult ruhák felé elég nyitottságot mutassanak. Valahol itt és ekkor kezdődött el a Gant azóta is töretlen sikertörténete! Olyannyira, hogy a ’80-as években már a svéd piac felé is nyitottak, mely a teljes európai nyitáshoz vezetett. Az első Gant márkakereskedés mégis elég sokára, 1989-ben nyitotta meg kapuit a svéd fővárosban, Stockholmban.

Ez az európai szemlélet máig rányomja bélyegét az egyébként klasszikusan amerikai márkára, mely az amerikai sportruházat tradícióiból merítve képes kollekcióról-kollekcióra létrehozni azt a csakis rá jellemző stílust, mely modern filozófiájával, az alapanyagok rendkívül magas minőségével képes időről-időre magáévá hódítani a márka elkötelezett szerelmeseit.

 

Árkalkuláció és Foglalás