Lacoste Flowing Cotton Jersey T-Shirt

-25%

Lacoste Flowing Cotton Jersey T-Shirt

Gyártó: Lacoste

Lacoste női fekete v-nyakú hosszú ujjú poló 

Anyaga: 67% Lyocell, 33% Pamut


Cikkszám: tf879200031-40


14990 11243 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Lacoste

A tehetséges teniszbajnoknak, René Lacostenak köszönhetően került be a köztudatba a krokodil mint az egyik legnépszerűbb sportruházatai márka emblémája, aki nemcsak a teniszruházatot forradalmasította, hanem elsőként alkalmazta a márka megjelenítését a ruházaton. Az 1904-ben született Lacoste Franciaországban, 1926-ban, az US Openen már saját tervezésű pólójában lépett pályára, mivel úgy vélte, hogy az akkoriban használt teniszpólók kevésbé alkalmasak a használatra.

Miért pont krokodil lett Lacoste emblémája? Erre a kérdésre maga Lacoste így választolt: "Az amerikai sajtónevezett el "aligátornak", miután kötöttem egy fogadást a francia Davis Kupa Csapatának kapitányával, melynek egy aligátor bőrből készült táska volt a tétje. A barátom George rajzolt egy krokodilt, amit fölhímeztettem a mérkőzéseken hordott kabátomra.”

1933-ban André Gillier kötöttáru vállalat tulajdonosával divatcéget alapítva a krokodillal hímzett pólókat sorozatban kezdték gyártani, ezzel útjára indult a Lacoste divatház.

 

Árkalkuláció és Foglalás