Michael Kors Bradshow MK 5739

-30%

Michael Kors Bradshow MK 5739

Gyártó: Michael Kors

Méret: 45X13 mm

Nem: Női

Meghajtás: Quartz

Vízállóság: 100m

Üveg anyaga: Kristály üveg

Számlap: Analóg

Szíj: Nemesacél 

 

Védőfőliával, gyári cimkékkel díszdoboz nélkül.


Cikkszám: mk5739


58990 41293 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Michael Kors

Az amerikai designermárka Michael Kors legnépszerűbb táskakollekciói az egész világon ismertek és kedveltek. A tervező 1981-ben alapította meg a saját márkáját, és kollekciói azóta is töretlen nemzetközi sikernek örvendenek. Időtlen sikk, luxus minőségű anyagok, és visszafogott glamúr - ezek a márka legfőbb stílusjegyei. A Michael Kors táskák mellett napjainkban nagyon népszerűek a napszemüvegei és egyéb kiegészítő termékei is.
 
Alig akad még egy márka, mely 95 országban a nők minden korosztályát egyformán lázban tartja. Nem véletlenül tartoznak a tervező leghűségesebb rajongói közé olyan első világsztárok, mint Jessica Alba, Kate Hudson, Uma Thurman, Anne Hathaway, Grace Coddington vagy Angelina Jolie.
A márka vonzereje többek között a sportos stílus és az érzéki ragyogás mesteri kombinációjában rejlik. A ruhák és kiegészítők kifinomultak és magas minőségűek, mégis letisztultak, és ennek köszönhetően mindennapi használatra is alkalmasak. Legyen szó cipőkről, órákról, táskákról, napszemüvegekről, parfümökről vagy divatról, Michael Kors minden területen magasra helyezi a lécet.
 
A Michael Kors márka nemcsak a divatiparban kimagasló, hanem társadalmi szerepvállalása is példamutató. A designer és csapata már évek óta támogat különféle segélyszervezeteket, valamint a márka az ENSZ éhezés elleni programjának, a World Food Programme-nak (WFP) a hivatalos partnere is. 2013-ban például a korlátolt darabszámú órakollekció, a 100 Series bevételének egy részét a WFP kapta. 
 
 

Árkalkuláció és Foglalás