Fossil The Minimalist FS 5308

-20%

Fossil The Minimalist FS 5308

Gyártó: Fossil

Méret: 44X7,5 mm

Nem: Férfi

Meghajtás: Quartz

Vízállóság: 50m

Üveg anyaga: Kristály üveg

Számlap: Analóg

Szíj: Nemesacél

 

Védőfőliával, gyári cimkékkel díszdoboz nélkül.


Cikkszám: fs5308


39900 31920 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Fossil

Tom Kartsotis, s szerencsére céljai megvalósításához volt egy jó designer ismerőse is, Lynne Staffordt. A designer vállalta, hogy segít Tomnak, sőt közösen alakították ki az elképzelést a múltidéző karórákról. Így született meg az 1930-50-es évek Amerikáját jellemző sportos és divatos stílusú márka, a Fossil.

 A Fossil kezdeti sikerének kulcsa, hogy a korabeli karóra piacon először követett olyan irányelveket, mint érték és a divat. Ezért a márka megjelenésekor hihetetlen nagy sikert aratott, termékei az amerikaiak által legkedveltebb órákká váltak rövid idő alatt. 

A Fossil büszke arra, hogy a technológiai innovációt és a divatot kívánja összefűzni, ezzel segítve a egészséges és a stílusos életet.  Magas szintű tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően számos más híres és kedvelt márkák számára – mint az Adidas, Burberry, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors –  is gyártanak karórákat. A növekvő népszerűség mellett a vállalat is bővült természetesen, az elmúlt években például a dán Skagen vált a Fossil leányvállalatává.

Árkalkuláció és Foglalás