Ray Ban RB 3580N 043/E4

-30%

Ray Ban RB 3580N 043/E4

Gyártó: Ray-Ban

A Ray-Ban Blaze Cats Blaze Collection RB3580N 043/E4 napszemüvegek a márka legfrissebb kollekciójának részei, külön a Ray-Ban női vásárlói számára tervezve. Ez az elegáns teljes keretes modell a szemüvegmárkák legfrissebb divatját tükrözi, a macskaszem keret stílus teszi a Ray-Ban RB3580N modelljét a tökéletes választásnak kerek, ovális és szív alakú arcformák számára egyaránt.

A keret anyaga korrózióálló fémből készült, gyakorlatilag elpusztíthatatlan. A lencséket a káros UV sugarak elleni 100%-os védelemre tervezték.

 

Méretek és részletek XL
Lencse mérete 143
Lencsék közötti keret mérete 0
Rudacskák hossza 140
Stilus Női
Váz típusa Komplett keret
Keret forma Panoráma
Keret anyaga Fém
Szín Rózsaszín, Arany
Keret szín Brusched Gold
Lencse szine Rózsaszín
Lencsék színe Pink Mirror Pink

 


Cikkszám: RB 3580N 043-E4


55990 39193 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Ray-Ban

A Ray-Ban története 1937-ben kezdődött, amikor az amerikai légierő a Bausch & Lomb cégnek megbízást adott egy speciális, pilóták számára készülő napszemüveg kifejlesztésére. A megbízást megelőzte egy apró, de semmiképpen sem elhanyagolható esemény. 1927-ben, a légierő kötelékében tartozó MacCready főhadnagy, léghajóján átrepülte az Atlanti óceánt. A túl erős fényerő és a nap sugarainak visszaverődése következtében fellépő fejfájással és hányingerrel küzdött a magasban. MacCready a Bausch & Lomb céghez fordult, szükségük lenne egy napsugártól takaró és védő, ugyanakkor jó kilátást biztosító szemüvegre. Így született meg a „zöld szemüveg", amely nemcsak véd, hanem szűr is. Ezt a zöld lencsét szuperkönnyű keretbe foglalták, Large Metál névre keresztelték és kitalálták mellé a Ray-Ban márkanevet. 1937. május 7-én a Ray-Ban 3 dollár 75 centes egységáron megjelent a piacon.

Nem kellett sok ahhoz, hogy az amerikai sztárok többsége is népszerűsítse. 1952-ben a Wayfarer modell megjelenésével- melyet James Dean is hordott- újabb sikerfejezetek kezdődött, a márka történetében. Így lett a Ray-Ban a nyugat- európai és az amerikai fiatalok vágyainak netovábbja.

A nyolcvanas évek hozta meg a legnagyobb fordulatot, 1987 -ben ünnepelte a Ray-Ban az 50. születésnapját. Ebből az alkalomból a Fashion Designers of America tanácsától megkapta a Fashion Award- díjat. Ekkorra a Ray-Ban őrület eléri a filmrendezőket is. A végleges szentesítésre, a hírnév megerősítésére azonban akkor került sor, amikor Jack Nicholson Wayfarer típusú szemüvegben jelenik meg az Oscar- díj kiosztón.

 

Árkalkuláció és Foglalás