Oakley OO 9362 05 Reverie

-30%

Oakley OO 9362 05 Reverie

Gyártó: Oakley

Méretek és részletek M
Lencse mérete 55
Lencsék közötti keret mérete 16
Rudacskák hossza 131
Stilus Női
Váz típusa Teljes keretes
Keret forma Szögletes
Keret anyaga

Műanyag

 Polarizált Igen 
   
Szín Barna
Keret szín Matte Brown Tortoise
Lencse szine Barna
Lencsék színe Tungsten Iridium Polarized


Cikkszám: oo9362 05


68390 47873 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Oakley

Az Oakley története 1975-ben kezdődött Dél-Kaliforniában. Jim Jannard motocross versenyző feltalált egy új szintetikus anyagot (Unobtanium) ami vízzel érintkezve jobban tapadt, mint szárazon. Motocross markolatnak készítette. 
BMX-es és motocrossz versenyzők kérték, hogy tervezzen egy tuti napvédő és egyben zárt gumipántos napszemüveget amihez használja fel az Unobtanium-ot. Ez az anyag puha és jól tapad így a zárt szemüveget kényelmesen illeszti az archoz. 1980-ban elkészült az addigi idők legkényelmesebb gumipántos napszemüvege. Neve Oakley O Frame.

Az Oakley név a megboldogult kutyája neve volt. 
1984-re elkészült első kimondottan kerékpáros napszemüvege Eyeshade néven. Ezt a szemüveget honfitársa Kaliforniai Greg LeMond kérte Jim Jannardtól. Greg ebben a szemüvegben 3x nyert Tour de France bajnokságot 1986,1989,1990! Az Oakley napszemüvegek lencséire Iridium bevonatot vittek fel. Bár fő profiljuk a szemüveg, valamint a napszemüveggyártás, mégis találhatóak náluk női, férfi ruházat, cipők, kiegészítők, valamint táskák is. Minden termékük fő ismertetője a csúcsminőség.

 

Árkalkuláció és Foglalás