Ralph Lauren RA 5241 568187

-30%

Ralph Lauren RA 5241 568187

Gyártó: Ralph Lauren

Méretek és részletek M
Lencse mérete 55
Lencsék közötti keret mérete 17
Rudacskák hossza 140
Stilus Női
Váz típusa Teljes keretes
Keret forma Oversize
Keret anyaga

Műanyag

   
   
Szín Fekete
Keret szín Shiny Black Glitter
Lencse szine Szürke
Lencsék színe Grey

 


Cikkszám: ra5241 568187


41390 28973 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Ralph Lauren

Ralph Lauren 1939. október 14-én született Ralph Rueben Lifshitz néven. A szülők – Fraydl Kotlar és Frank Lifshitz, – a fehérorosz Pinsk városból emigráltak New York Bronx-körzetébe. Lauren csodálatos kitartását és tehetségét mutatja, hogy New York nem éppen előkelő negyedéből, egy szegény zsidó családból küzdötte fel magát a divatvilág élcsapatába. A fiú fiatal iskolás évei alatt, tanítás után azzal keresett pénzt, hogy ruhákat vásárolt és adott el. Érdekes, hogy bár itt az üzleti fakultációra járt, elhanyagolta tanulmányait.

Ralph Lauren nem járt divatiskolába, de mindig is érdekelte a divat, így a Brooks Brothers cégnél kezdett el dolgozni; az eladásokat kellett fellendítenie. A cég ekkor leginkább arról volt híres, hogy a lovaspóló-játékosoknak olyan inget készített, melynek legombolható gallérja van.

Lassan kezdett eljátszani a gondolattal, hogy saját márkát alapít. 1967-ben a Norman Hilton-tól kapott 50 ezer dollár kölcsönt, melyből megvásárolta a BB-től a “Polo”-t, a leggombolható gallér jogával együtt, majd megnyitotta első nyakkendő üzletét, ahol saját tervezésű, széles szabású klipper-darabjait értékesítette a Polo márkanév alatt. Ralph Lauren ettől az időponttól kezdi számítani márkája történetét, amely dátum meg is jelenik több – első sorban sportos – kollekciója design-elemeként. Napjainkban nincs az a divat iránt fogékony ember, aki ne ismerné a már már kultikussá vált Ralph Lauren logot, vagy ne rendelkezne a divattervező által tervezett ikonikus ruhadarabbal.

 

 

Árkalkuláció és Foglalás