Oakley OO 4060 22 Crosshair

-30%

Oakley OO 4060 22 Crosshair

Gyártó: Oakley

Méretek és részletek M
Lencse mérete 61
Lencsék közötti keret mérete 17
Rudacskák hossza 127
Stilus Férfi
Váz típusa Teljes keretes
Keret forma Pilóta
Keret anyaga

Fém

 Polarizált Igen
   
Szín Szürke
Keret szín Lead
Lencse szine Fekete
Lencsék színe Prizm Black Polarized


Cikkszám: oo406-22


84990 59493 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Oakley

Az Oakley története 1975-ben kezdődött Dél-Kaliforniában. Jim Jannard motocross versenyző feltalált egy új szintetikus anyagot (Unobtanium) ami vízzel érintkezve jobban tapadt, mint szárazon. Motocross markolatnak készítette. 
BMX-es és motocrossz versenyzők kérték, hogy tervezzen egy tuti napvédő és egyben zárt gumipántos napszemüveget amihez használja fel az Unobtanium-ot. Ez az anyag puha és jól tapad így a zárt szemüveget kényelmesen illeszti az archoz. 1980-ban elkészült az addigi idők legkényelmesebb gumipántos napszemüvege. Neve Oakley O Frame.

Az Oakley név a megboldogult kutyája neve volt. 
1984-re elkészült első kimondottan kerékpáros napszemüvege Eyeshade néven. Ezt a szemüveget honfitársa Kaliforniai Greg LeMond kérte Jim Jannardtól. Greg ebben a szemüvegben 3x nyert Tour de France bajnokságot 1986,1989,1990! Az Oakley napszemüvegek lencséire Iridium bevonatot vittek fel. Bár fő profiljuk a szemüveg, valamint a napszemüveggyártás, mégis találhatóak náluk női, férfi ruházat, cipők, kiegészítők, valamint táskák is. Minden termékük fő ismertetője a csúcsminőség.

 

Árkalkuláció és Foglalás