Pandora ékszerek

2019 January 06

 

A PANDORA székhelye 1982-es alapítása óta a dán fővárosban, Koppenhágában található. A világ több, mint 100 országában, 6 kontinensen, megközelítőleg 7 700 értékesítési ponton találhatóak meg a PANDORA ékszerek, a PremiumFashion.hu webshopban is. Több, mint 27 700 munkavállalót alkalmaz, akik közül 14 000 fő Thaiföldön, az ékszerek készítésének helyszínén él.

 

 

Mitől olyan népszerűek?

 

Kézzel készített, kifinomult, nőies, modern ékszereiről híres, amelyek szinte bármely korosztály számára ideálisak. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokból készítik a stílusos, szebbnél-szebb kincseket. Egyedülálló, részletgazdag design jellemzi, amely ötvözi a hagyományos kézművességet a modern technológiával. Ebben rejlik a titok. Az egyes darabok az élet felejthetetlen pillanatait, értékeit jelenítik meg, ezért kitűnő választás ajándék gyanánt is.

 

Miről ismered fel a PANDORA ékszereket?

Elsősorban tömör ezüstből, 14 és 18 karátos aranyból, drágakövekből, ásványokból, tenyésztett gyöngyökből, üvegből és fából készülnek.

Habár a készítők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy az ékszerek a jelölések által könnyen azonosíthatóak legyenek, a vásárlónak nehéz megállapítani a különbséget a valódi termékek és a másolatok között, mert azokat is ellátják hasonló azonosítókkal.

2008 óta azokon a PANDORA termékeken, melyek mérete ezt lehetővé teszi, megtalálható a vállalat logója, egy O betű koronával. Egyes ékszerek kis mérete ezt nem teszi lehetővé, ezeken a cég másik bejegyzett védjegye, egy "ALE" (Algot Enevoldsen - Per Enevoldsen, a PANDORA alapítójának édesapja - nevének kezdőbetűiből álló rövidítés) felirat látható, amely minden ékszerükön megjelenik. Minden eredeti terméken szerepel az említett védjegyek valamelyike.

 

 

Továbbá, minden ékszert ellátnak úgynevezett minőségi védjegyekkel, hogy feltüntessék a fém tisztaságát és eredetiségét. Minden valódi ezüst ékszeren látható a nagy „S”, amelyet a tisztaságot ezrelékben kifejező szám követ, illetve minden arany ékszer a nagy „G” jelzést viseli, melyet szintén a tisztaság jelzése követ, kifejezve az aranyötvözet tiszta aranytartamát. (A 2011 előtt gyártott PANDORA ékszereken szereplő minőségi védjegyek csak számokat tartalmaznak.)

 

Nálunk, a PremiumFashion.hu webshopban minden termék eredeti, így természetesen a PANDORA ékszerek is!

 

Választásod bármely PANDORA karkötőre, charm-ra, nyakláncra, gyűrűre, vagy fülbevalóra essen, biztosak vagyunk abban, hogy igazán különleges pillanatokat fogsz vele átélni!

Tekintsd meg aktuális kínálatunkat a premiumfashion.hu webshopban!

http://premiumfashion.hu/hu/webshop/category/72/ekszerek-orak/65/#termek

 

 

                                                                                               A Premium Fashion Csapata




Árkalkuláció és Foglalás