Napszemüveg - trend 2019.

2019 May 13

A trendek folyamatosan változnak, és a változások nem kerülhetik el a napszemüveg divatot sem. Minden szezonban találkozhatunk új, vagy már-már feledésbe merült, régebbi modellekkel is.

Természetesen az, hogy milyen márka és fazon mellett tesszük le a voksunkat, több tényezőtől is függ. Most ezeket fogjuk boncolgatni.

 

1.Az arcunk formája

 

Kerek arcforma: a kerek arcformához a szélesebb kerettel rendelkező szemüvegek állnak jól, hiszen ezek optikailag keskenyítik az arcot. Ha te is ebbe a típusba tartozol, nyugodtan hordj macskaszem, wayfarer vagy szögletes fazont, de mindenképpen mondj nemet, a kicsi, kerek formákra!

Szögletes arcforma: a szögletes arc ellensúlyozására kiváló lehet egy kerekebb fazon, valamint a pilótát is szívesen ajánljuk, a szögletesebb darabokat viszont kerülje, akinek ilyen pofija van!

Ovális arcforma: erre a típusra jellemző, hogy formája kissé hasonlít egy tojáshoz, mégis a legszimmetrikusabb arcformának számít. Az ovális arcúaknak magas, formás arccsontjuk és enyhén ívelt állvonaluk van. Szinte bármilyen keret jól áll nekik, a kerek, geometrikus, vagy akár a macskaszem fazonok is.

Hosszúkás arcforma: ha a szokásosnál hosszabb arccal rendelkezel, akkor az aviator, azaz pilóta keretek feltétlenül neked szólnak! Mivel szélesek, így optikailag rövidítik és szélesítik a hosszúkás arcodat.  A keskeny és négyszögletes keretek nem előnyösek, mert nem szélesítenek az arc felső részén.

Szív alakú arcforma: olyan ez az arcforma, mint egy fordított háromszög. A homlok széles, az arccsont magas, viszont az áll hegyes és elkeskenyedő. A célod az legyen, hogy egyensúlyba hozd az arcod felső széles és az alsó keskeny részét. Próbálj ki olyan kereteket, amelyeknek az alsó része hangsúlyos, ezzel ki tudod szélesíteni az arcod alsó keskeny részét, viszont kerüld azokat, amik a tetején díszítettek!

2. A 2019-es trend

Az idei trendben legfőbb szempont a változatosság: szinte minden divat a pilóta fazontól, a macskaszem modellekig, de még mindig tarolnak a kerek és a szögletes napszemcsik is. Az anyagokat tekintve szintén minden viselhető, a műanyag keretesek és a fémek egyaránt. Jegyezzétek meg, a méret a lényeg! ;)  A túlméretezett szemüvegek sokkal nagyobb eséllyel állnak jobban szinte az összes arcformához, mint egy kicsi, arca tapadó darab, amely nevetségessé teheti viselőjét.

Szintén tarolnak idén is a tükrös lencsék. Lenyűgözőek, feltűnőek, fényesek… Hát ki tudna rájuk nemet mondani?!

Az eltérő anyagok, fazonok, színek mellett talán a legfontosabb megjegyezni; mindig megbízható forrásból vásároljunk, eredeti, márkás szemüveget, amely megfelelő UV-védelmet biztosít!

Nézzetek szét a Premium Fashion webshopban, nálunk csak minőségi és extra divatos darabokat találtok!




Árkalkuláció és Foglalás