Fossil


Tom Kartsotis, s szerencsére céljai megvalósításához volt egy jó designer ismerőse is, Lynne Staffordt. A designer vállalta, hogy segít Tomnak, sőt közösen alakították ki az elképzelést a múltidéző karórákról. Így született meg az 1930-50-es évek Amerikáját jellemző sportos és divatos stílusú márka, a Fossil.

 A Fossil kezdeti sikerének kulcsa, hogy a korabeli karóra piacon először követett olyan irányelveket, mint érték és a divat. Ezért a márka megjelenésekor hihetetlen nagy sikert aratott, termékei az amerikaiak által legkedveltebb órákká váltak rövid idő alatt. 

A Fossil büszke arra, hogy a technológiai innovációt és a divatot kívánja összefűzni, ezzel segítve a egészséges és a stílusos életet.  Magas szintű tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően számos más híres és kedvelt márkák számára – mint az Adidas, Burberry, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors –  is gyártanak karórákat. A növekvő népszerűség mellett a vállalat is bővült természetesen, az elmúlt években például a dán Skagen vált a Fossil leányvállalatává.
Árkalkuláció és Foglalás