Police


Az 1983-ban alapított olasz Police már a kezdetektől elismert és szeretett márkává vált a szemüvegkeretek zsúfolt piacán a maga jellegzetes underground stílusával és kompromisszumokat nem tűrő minőségével.  Versenytársai kihívásával kész volt megváltoztatni a fennálló trendeket és ennek köszönhetően szinte berobbant a nemzetközi piacra .A nagyközönséget rögtön lenyűgözte egyedi utcai megjelenésével és a mára már klasszikussá érett Police kék lencsékkel.

Ezzel kezdődött a márka hosszú és páratlan története, melyet olyan hírességek sora képvisel évről évre a showbusiness, a divat és a sport világából. Így vált a Police nem csak egy egyszerű, napjainkra már óra kollekciót, ruházatot, ékszereket és bőr kiegészítőket is jegyező szemüveg márkává, hanem életstílussá.

A Police kommunikációja vásárlói felé hatalmas sikereket eredményezett. Inspirációt a nagyvárosi utcai gyökereken kívül az amerikai „on the road” hangulatból merít. A Police legendás története évtizedek óta siker sztori. Napjainkban is piacvezető szerepet tölt be a szemüvegkeretek világában, köszönhető mindez az innovatív technológiai háttérnek és a tradicionális olasz gyökerekben rejlő divat szeretetének.
Árkalkuláció és Foglalás