Fendi FF 0295/S

-30%

Fendi FF 0295/S

Gyártó: Fendi

Méretek és részletek XL
Lencse mérete 58
Lencsék közötti keret mérete 20
Rudacskák hossza 135
Stilus Női
Váz típusa Teljes Keretes
Keret forma Kerek
Keret anyaga

Fém

 Polarizált  Nem
   
Szín Rózsaszin
Keret szín Pink
Lencse szine Barna
Lencsék színe Brown Gradient


Cikkszám: ff 0295-s 35j-53


87990 61593 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Fendi

Fendi márkát 1925-ben alapította egy egy fiatal házaspár, Edoardo és Adele Fendi. A kezdettekkor egy táska és szőrmeboltot nyitottak Rómában. A termékek kiváló minősége miatt a kis üzlet híre hamar elterjedt és a Fendi egyenesen presztízsmárkává vált. 1946-ban a házaspár 5 lánya is csatlakozott a családi vállalkozáshoz, akik új ötleteket és energiát hoztak az üzletbe. Ezt követően jelent meg a köztudatban a divatot és ezen belül a szőrme pozícionálását forradalmasító Karl Lagerfeld, aki 1962-től a Fendi bundák tervezője, kreatív igazgatója lett.

Az első órakollekció Silvia Venturini Fendi nevéhez fűződik, amelyet 1988-ban dobták piacra. Ez volt a Fendi’s Zucca kollekció, amely egyszerre volt sportos, fényes és vonzó mind a nők mind a férfiak számára. 

Az ezredfordulón a Fendi márka a LVMH tulajdonába került, napjainkra, pedig az apró családi vállalkozás már egy neves vezér luxusmárkává vált. Világszerte több mint 100 luxusüzlettel rendelkezik és azokon keresztül éves szinten 160 millió eurót meghaladó forgalmat bonyolítanak. 
Lagerfeldnek köszönhető a márka dupla F betűs logója is. 1977-től a márkának ruhakollekciója is létezik. A Fendi egyik legnagyobb sikere, a még 1997-ben megalkotott Fendi Baguette táska, ami nevét a francia kenyérrel való hasonlóságáról kapta. A több mint 600 változatban kapható táska hamar kultikus tárggyá vált.

Árkalkuláció és Foglalás