Ralph Lauren RA 5150 504/13

-30%

Ralph Lauren RA 5150 504/13

Gyártó: Ralph Lauren

Méretek és részletek M
Lencse mérete 59
Lencsék közötti keret mérete 15
Rudacskák hossza 135
Stilus Női
Váz típusa Teljes keretes
Keret forma Cat Eye
Keret anyaga

Műanyag

   
   
Szín Barna
Keret szín Dark Havanna Brown
Lencse szine Barna
Lencsék színe Brown Gradient


Cikkszám: ra5150 504-13


37190 26033 / db
Méret:
Szín:
Mennyiség:

Készleten!

Ralph Lauren

Ralph Lauren 1939. október 14-én született Ralph Rueben Lifshitz néven. A szülők – Fraydl Kotlar és Frank Lifshitz, – a fehérorosz Pinsk városból emigráltak New York Bronx-körzetébe. Lauren csodálatos kitartását és tehetségét mutatja, hogy New York nem éppen előkelő negyedéből, egy szegény zsidó családból küzdötte fel magát a divatvilág élcsapatába. A fiú fiatal iskolás évei alatt, tanítás után azzal keresett pénzt, hogy ruhákat vásárolt és adott el. Érdekes, hogy bár itt az üzleti fakultációra járt, elhanyagolta tanulmányait.

Ralph Lauren nem járt divatiskolába, de mindig is érdekelte a divat, így a Brooks Brothers cégnél kezdett el dolgozni; az eladásokat kellett fellendítenie. A cég ekkor leginkább arról volt híres, hogy a lovaspóló-játékosoknak olyan inget készített, melynek legombolható gallérja van.

Lassan kezdett eljátszani a gondolattal, hogy saját márkát alapít. 1967-ben a Norman Hilton-tól kapott 50 ezer dollár kölcsönt, melyből megvásárolta a BB-től a “Polo”-t, a leggombolható gallér jogával együtt, majd megnyitotta első nyakkendő üzletét, ahol saját tervezésű, széles szabású klipper-darabjait értékesítette a Polo márkanév alatt. Ralph Lauren ettől az időponttól kezdi számítani márkája történetét, amely dátum meg is jelenik több – első sorban sportos – kollekciója design-elemeként. Napjainkban nincs az a divat iránt fogékony ember, aki ne ismerné a már már kultikussá vált Ralph Lauren logot, vagy ne rendelkezne a divattervező által tervezett ikonikus ruhadarabbal.

 

 

Árkalkuláció és Foglalás